Live fra Hold-DM og NM for piger

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Der er masser af liveskak at følge med i i weekenden. Fyns Skoleskak og Skoleskakken i Nørre Åby arrangerer Hold DM i Skoleskak, der med foreløbigt 39 tilmeldte hold af 4 spillere plus evt.resverver, bliver et stort stævne. Der er lagt op til at vise otte partier live på internettet. Første runde starter fredag kl. 19.30.

Limhamns SK er vært for NM for piger, der spilles i tre aldersgrupper. Danmark er repræsenteret i alle tre grupper. I Gruppe A spiller Thea Nicolajsen med, i gruppe B: Freja Vangsgård, Ellen Kakulidis og Amelle Ellgaard Chrsitansen. I den yngste gruppe C stiller Danmark med Ellen Fredericia og Charlotte Helsen Neerdal. Limhamns SK viser også otte partier live på internettet. Første runde fredag kl. 18.30.

thea 2012
Thea Nicolajsen – og Freja Vangsgård i baggrunden – er med ved NM (foto: thv)


På Fyn er det Kasper Jerwiarz og hos Limhamns SK er det Anders Hansen, der varetager live-dækningen. To dygtige live-mastere, der sammen er blevet inviteret til Norge for at hjælpe arrangørerne af superturneringen Norway Chess 2013 med live-dækningen derfra. Norway Chess spilles fra den 7. – 18. maj.  med det meste af verdenseliten som deltagere.

NM for piger: www.limhamnssk.se/
NM for piger LIVE: www.limhamnssk.se/live/


Hold-DM: holddm.dk/