You are currently viewing Kort nyt uge 23

Kort nyt uge 23

I den forgangne weekend deltog de højest ratede pigeskakspillere i en træningssamling (billedet øverst) i Skaksalonen på Frederiksberg. Arild Rimestad fra FU var arrangør og FM Mikkel Manosri Jacobsen underviste i temaet dynamiske stillinger.


Søndag den 8. juni stillede 86 børn og unge op til Junior Kronborg Master, der blev spillet for niende år i træk. Det blev ikke til deltagerrekord i år, men arrangørerne fra Helsingør Skakklub kom tæt på at tangere sidste års rekord på 88 deltagere.

Der blev spillet i 10 gruppe på fire niveauer og med pokaler til top tre blev der uddelt 30 pokaler i turneringen. Den øverste gruppe blev vundet af svenskeren Vijay Balaji, der dermed kan kalde sig Kronborg Master. Andenpladsen gik til Anders Askjær Mikkelsen fra Gentofte Skakklub (3½/5), og Andreas Wang Aakersø fra Hillerød Skakklub tog tredjepladsen.

Fra venstre: Andreas Wang Aakersø, Vijay Balaji og Anders Askjær Mikkelsen

Link til resultater fra turneringen: HER


ECU Magazine er ude for maj måned og kan ses her: https://madmagz.com/magazine/2132959#/page/1