You are currently viewing Enkeltresultater fra Pokalstævnet

Enkeltresultater fra Pokalstævnet

Enkeltresultaterne fra Pokalstævnet er nu tastet ind i turneringssystemet af DSU formand og fungerende Pokalturneringsleder Poul Jacobsen. Inden vi trykker på ratingknappen, må man godt lige gå ind og se, at at der ikke er trykfejl, udfyldningsfejl ved stævnet etc. Finder man en fejl, så skriv til pokalturnering@skak.dk med rettelsen.

Har man en Pokalturneringsleder i maven – det er et stort arbejde i en kortere periode – så hører Dansk Skak Union meget gerne om det på pokalturnering@skak.dk. Der er flere af DSUs faste hjælpere, der helt sikkert giver en hånd med med live, hjemmeside og turneringsledelse på selve dagen.

Der er flere flotte resultater at nævne fra Pokalstævnet. Skak.dk har allerede skrevet om den eneste maksist IM Uffe Vinther-Schou i Eliterækken.

I Bredderækken var tre spillere meget tæt på at score fuldt hus. Sune Kovshøj fra Aalborg Skakforening, Christian Ringsmose, Læseforeningen og Simon Hansen fra Frem scorede alle 5½ af 6.

I Juniorrækken scorede Kasper Erbou Andersen, Køge, Tor Birk Hansen, Køge, Salik Hansen, Viborg og Ludvig Bjerg, Læseforeningen alle 5½ af 6.

Hos seniorerne slår vi i denne gennemgang de to grupper sammen og nævner at Kim Henrik Skaanning-Pedersen, Jan Nordenbæk Pedersen og FM Jens Østergaard – alle fra det vindende hold i 50+ klassen, webtotal.com, som ses øverst i artiklen – scorede 5 point af 6 mulige.

Se holdresultaterne her: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28823

Enkeltresultaterne ses på: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28824

Pokalskakkens hjemmeside: https://pokal.skak.dk/