You are currently viewing Info om Pokalstævnet 2024

Info om Pokalstævnet 2024

Pinsesøndag den 19. maj kl. 11.00 starter det traditionsrige Pokalfinalestævne, denne gang centralt i landet, nemlig Lillebæltshallerne i Middelfart.

Vi spiller i år en idrætshal, og i hallens cafeteria kan man forudbestille frokost og drikkevarer til pausen. Se menuen og hvordan man bestiller her.

Der er også mulighed for at handle i hallernes kiosk dagen igennem.

Som vanligt skal der findes hele fem pokalmestre. Der spilles i Juniorklassen, Bredderækken, Eliterækken samt Senior 50+ og 65+.

Hvis vi kan finde en Livemaster, satses der på at sende 8-12 brætter live, så det bliver muligt at følge med hjemme fra sofaen, hvis man ikke er blandt deltagerne.

Senest 4 dage før Pinsesøndag den 19. maj – det vil sige onsdag den 15. maj – indsendes hovedkredsens liste over tilmeldte hold i Bredde- og Eliterækken. Øvrige hold, dvs. Juniorklassen, Senior 50+ og Senior 65+, har samme tilmeldingsfrist, men skal sendes til pokalturnering@skak.dk eller ved at ringe til Poul Jacobsen på 40 83 36 16, hvor man også kan få svar på eventuelle spørgsmål. Listen skal foruden holdnavne indeholde styrkeliste over holdets spillere..

Spillested: Lillebæltshallerne, Færøvej 74-76, 5500 Middelfart. Der er masser af parkeringspladser til bilisterne i tilknytning til hallerne. Vælger i at tage toget til Middelfart er der en frisk spadseretur på 1,5 kilometer fra stationen til spillestedet.

Stævnet har sin egen hjemmeside: https://pokal.skak.dk/ hvor man kan finde reglement, ratingliste januar 2024, link til holdresultater, link til enkeltresultater, link til bestilling af frokostbuffet og link til evt. live.

Poul Jacobsen