You are currently viewing DM i opgaveløsning for børn + København Open

DM i opgaveløsning for børn + København Open

Henrik Andersen fra Skak for Sjov har bedt skak.dk reklamere for to arrangementer der finder sted her i april måned:

Invitation til DM i opgaveløsning for børn

Dansk Skakproblem Klub og skakklubben Skak for sjov inviterer for andet år i træk til danmarksmesterskab i opgaveløsning for børn. Det foregår lørdag den 13. april kl. 12-14.30 (mødetid 11.45) hos Skak for sjov, Falkoner Alle 36, Frederiksberg.

Er du skarp til at løse skakopgaver, så er arrangementet noget for dig. Du skal løse 18 skakopgaver på to timer; i de første otte opgaver skal du sætte mat i ét træk, mens de andre 10 er mat i to træk. Sidste år var første gang at mesterskabet blev afholdt, og her vandt 12-årige Sarah Sima Derlich fra Nørrebro (billedet øverst)

Verdensmester i opgavekomposition Steffen S. Nielsen har specialkomponeret opgaverne til lejligheden. Du skal være 14 år eller yngre for at deltage. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

I 2023 deltog der 25 unge opgaveløsere i Skak for sjovs lokaler

Invitation til København Open i skoleskak

Københavns Skoleskak og skakklubben Skak for sjov inviterer til det store forårsarrangement København Open i skoleskak søndag den 28. april kl. 9.30-16.00 på Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1, Frederiksberg.

Børn og unge i skolealderen fra hele Danmark er velkomne, og der er i år plads til flere end nogensinde før. Over 300 børn ventes at deltage. Se hele invitationen og mulighed for tilmelding.

I 2023 udgaven af København Open i skoleskak deltog der over 300 ungdomsspillere