You are currently viewing Udvekslingsstudent søger værtsfamilie

Udvekslingsstudent søger værtsfamilie

Slovakisk udvekslingsstudent søger værtsfamilie fra august 2024.

Simona er 16 år og bor i det vestligste Slovakiet sammen med sine forældre, to ældre søskende og deres hund. Hun har et godt og tæt forhold til sin familie og nyder, når de går ture med hunden i skoven eller bare ser en tv-serie.

Simona har i mange år spillet skak på konkurrenceplan, hun har været på det slovakiske landshold og har flere gange repræsenteret landet til internationale konkurrencer. Lige nu holder hun en pause fra skak på konkurrenceplan, men hun har det stadig som sin hobby, og mange af sine bedste venner har hun fået gennem skak.

Selv om skak er en stillesiddende sport, er Simona ikke en stillesiddende pige. Hun elsker nemlig at være aktiv med flere forskellige sportsgrene og hygger ofte med at spille eksempelvis fodbold og basket med vennerne.

I skolen kan hun bedst lide historie, engelsk og idræt og hun beskrives som en moden og ansvarsbevidst pige, som er dygtig til at problemløse og som også tager stort ansvar for de sociale relationer.

Hun er fascineret af de nordiske lande, hvor hun ikke har været før, og da en ven, som har været i Danmark i et år, fortalte gode ting om landet, var valget let for hende. Hun har rejst meget, men kun været de forskellige steder få uger og hun glæder sig nu til rigtigt at lære et andet land at kende og rigtigt at opleve kulturen og blive en del af en dansk familie.

Hvis du vil høre mere om Simona og det at være værtsfamilie, så skynd dig at kontakte områderepræsentant Dorte Mikkelsen tlf. 30914864 eller læs eventuelt mere om rollen som værtsfamilie på https://myeducation.dk/bliv-vaertsfamilie/elever/