You are currently viewing Donation til Ældre Sagen

Donation til Ældre Sagen

Der kom en mail fra Ældre Sagen i Aarhus Midt til Dansk Skak Union: “Vi vil gerne arrangerer noget skak i Aarhus Midtby tirsdag eftermiddag. Vil I støtte og donere fem sæt skakspil og ure?”

Det er ikke en forespørgsel, som DSU har fået tit, men da Rudkøbing Skakklub desværre lukkede for at par år siden, overtog DSU deres materiel med det klare formål, at brikker og brætter skulle komme i spil igen. Fredag eftermiddag kunne DSUs formand Poul Jacobsen så overrække 5 komplette spil til Ældre Sagen i Aarhus, der var repræsenteret af formand Torben Dreier og næstformand Peer Jespersen ved en uformel sammenkomst .

På billedet øverst i artiklen ses Dansk Skak Unions formand Poul Jacobsen, Ældre Sagen i Aarhus Midts formand Torben Dreier og næstformand Peer Jespersen, der også er medlem i Skanderborg Skakklub.

Brikkerne skulle selvfølgelig lige testes. Torben Dreier har de sorte brikker mod Poul Jacobsen, mens Peer Jespersen fik dommerhvervet. Foto: Thomas Vestergård

Ældre Sagens skakhold i Aarhus Midt starter tirsdag den 5. september og foreløbig er der seks deltagere på holdet. Der spilles fra kl. 14.00 til 17.00 på Vester Alle i Aarhus C. Der er plads til flere. Se mere her.

Partiet blev remis, der blev givet hånd med løftet om at et nyt samarbejde er begyndt. Foto: Thomas Vestergård