You are currently viewing Nyt fra Delegeretmødet 2023

Nyt fra Delegeretmødet 2023

På et forholdsvis langt delegeretmøde – 2 timer og 40 minutter – fik Dansk Skak Union to nye æresmedlemmer. Til stor applaus fra salen blev de to tidligere formænd med meget mere for Dansk Skak Union, Ole Bloch og Søren Bech Hansen, udnævnt til æresmedlemmer.

DSU formand Poul Jacobsen har netop overrakt det synlige bevis for Æresmedlemskabet til Søren Bech Hansen. Ole Bloch var ikke selv tilstede på delegeretmødet. Foto: Thomas Vestergård

Forslaget om en kontingentstigning på 15 kr. pr. kvartal for alle medlemmer – netmedlemmer undtaget -blev vedtaget med stort flertal, selvom Gentofte Skakklub havde foreslået uændret kontingent.

Hvidovres forsalg om at ansætte en sekretær for DSU kom aldrig til afstemning, da der blev opnået konsensus om at nedsætte en udvalg, der skal kigge på muligheden for at ansætte en person i en eller anden form for fast stilling til at sikre at Unionens driftsmæssige opgaver bliver løst.

Der var genvalg til Poul Jacobsen som formand og Arild Rimestad som FU-medlem. Der blev ikke valgt nogen erstatning til den vakante stilling som sekretær i FU, men man regner med at have en interesseret kandidat til næste påske. Evt. vælger HB konstituere en på posten inden da.

Forretningsudvalget – fotoet øverst i artiklen – består nu af kasserer Poul Guldbæk Olesen, Jesper Scherling Fris (organisation), formand Poul Jacobsen og Arild Rimestad (udvikling).

Når det færdige referat af delegeretmøde foreligger, vil det blive offentliggjort her på siden.