You are currently viewing Julekalender 6. december

Julekalender 6. december

I Dansk Skak Unions Julekalender, hvor vi i december måned dagligt kommer et personligt og kærligt portræt af en frivillig, der har lagt eller stadig lægger et stort arbejde for dansk skak, skriver Kim Michael Pedersen, Amager Skakforening om sin klubkammerat Jens Gade:

Han har i over 30 år været en sikker ankermand i klubben, altid klar til at hjælpe også når folk har brug for en håndsrækning i privatlivet.

Fast mand i klubbens bestyrelse og i mange år fast sponsor for vores tre årlige turneringer, samt en nylig tilkommet weekendturnering.

Han er også manden bag vores klub DNA, som er gratis kaffe og kage under turneringerne, en opgave han gerne løser samtidig med der spilles skak.

Holdkaptajnen om hvem man siger, han ikke har misset en holdkamp i 25 år, æresmedlem af klubben og det mest uselviske menneske man kan tænke sig.

Han er kendt, elsket og respekterede af alle i den danske skakverden. En mand uden store armbevægelser, med et hjerte af guld.

Kim Michael Pedersen


Der er endnu ikke 24 portrætter på plads i årets Julekalender, så har du lyst til at byde ind med en personlig og kærlig beskrivelse af en du ønsker at fremhæve, er du velkommen til at sende dit forslag til et portræt til Trine@skak.dk