You are currently viewing Julekalender 1. december

Julekalender 1. december

Dansk Skak Unions skakeventskoordinator med mere, Trine Treppendahl, har taget initiativ til, at vi i december måned dagligt kommer et personligt og kærligt portræt af en frivillig, der har lagt eller stadig lægger et stort arbejde for dansk skak.

Bag årets første låge gemmer sig Steen Roed Gundorf Henriksen:

Bo F. Sørensen skriver om sin klubkammerat i Frem Skakklub:

Frem Skakklub er en klub med mange ildsjæle der brænder for at lave noget med skak, men Steen er Frems klubmand. Han er der hver mandag aften til at træne vores juniorer, og han binder klubben sammen fra juniortræning og over til klubaften. 3 af Steens 6 efterhånden store børn, Jonathan, Elias og Linus er også er en del af klubben.

Steen har et kæmpe træningsprogram for begyndere i skak oprettet på lichess, som han bruger til træning hver mandag. Steen hjælper også aktivt til i Fyns skoleskak, hvor han er sidder med i bestyrelsen. Steen er også undværlig når vi afvikler større arrangementer som Odensemesterskabet og klubbens sommerfest, hvor han styrer klubbens kantinedrift. Man lægger ikke lige altid mærke til Steen, men han er der altid, og på Frem Skakklubs vegne vil jeg godt sige en stor tak for det. Steen du er undværlig for os.

Bo F. Sørensen

Frem Skakklub: https://www.frem-skakklub.dk/