You are currently viewing Danbase mangler partier fra Skakligaen

Danbase mangler partier fra Skakligaen

Tom Skovgaard har på vegne af Danbase skrevet til skak.dk om, at databasen mangler en del partier fra Skakligaen i den forgangne sæson 2021-2022:

I Danbase teamet er vi i gang med en indsats for at få samlet de manglende partier fra Skakligaen 2021-22, som desværre ikke blev samlet under afviklingen af turneringen.

Vi er kommet så langt så der på nuværende tidspunkt er 306 af sæsonens 360 partier, dvs. der er 54 manglende partier (se listen). Nogle matcher mangler helt, og fra enkelte matcher mangler kun et eller ganske få partier. Endelig er der en håndfuld mangelfulde partier fra sidste rundes livesending, hvor kun den første del af partier kendes.

Vi håber – og opfordrer til – at spillerne selv vil sende de manglende partier direkte til Danbase til mailadressen danbase@skak.dk – enten indtastet i PGN-format eller blot med et foto af partilisten!

Nogle spillere har allerede været behjælpelige og har sendt partier, men vi er som sagt ikke i mål endnu.

I listen nedenfor vises samtlige af de manglende partier med rundenummer og hold samt spillernavne. Nederst i listen kan det ses, hvor mange partier de enkelte deltagende klubber “skylder” 🙂

Link til siden med Skakligaen 2021-22 i Danbase, hvor listen – samt løbende status – også kan ses er: http://danbase.skak.dk/turneringer.php?id=1782