You are currently viewing Fredeligt delegeretmøde

Fredeligt delegeretmøde

Dansk Skak Unions delegeretmøde 2022 var et meget fredeligt et af slagsen. Steen Juul Mortensen var som vanligt en kompetent dirigent.

Ingen havde bemærkninger til formand Poul Jacobsens beretning. Regnskabet viste et overskud på 356.234,- kr. mod et budgetteret underskud på 350.000,- kr. Det store overskud skyldes naturligvis de mange aflyste arrangementer i forbindelse med covid-19 epidemien.

Eneste punkt, der gav anledning til lidt diskussion, var HBs forslag til kontingentfrihed for nye medlemmer, således at klubberne selv kan beholde en større del af et nyt medlems kontingentkroner. Man endte med at vedtage, at DSU ikke kræver kontingent af klubberne for et nyt medlems første kvartal i unionen.

Tre medlemmer af forretningsudvalget var på valg, Poul Guldbæk Olesen, Allan Erik Schmidt Andersen og Jesper Scherling Fris. De blev alle genvalgt uden modkandidater. Alle øvrige valg var også genvalg.

DSUs forretningsudvalg. Fra venstre Poul Guldbæk Olesen (kasserer), Jesper Scherling Fris (organisation), Poul Jacobsen (formand), Arild Rimestad (udvikling) og Allan Erik Schmidt Andersen (sekretær). Foto: Thomas Vestergård