You are currently viewing Kort Nyt uge 12

Kort Nyt uge 12

Sjællandsmesterskabet for Ungdom afvikles i Hillerød den 23. april 2022. Adressen er Kedelhuset, Fredensvej 12B, 3400 Hillerød.  Kun ungdomsspillere, der er medlem af DSUs sjællandske hovedkredse (1., 2. og 8.) kan deltage. 

Se hele indbydelsen her.


Der har på de sociale medier været en del diskussion om Jetsmarks manglende 3 spillere i sidste runde af Skakligaen, hvor de mødte de senere mestre Team Xtracon Køge. På Divisionsskaksiden kan man nu læse at Jetsmarks formand, Bjarne Søndergaard, skriver til divisionsturneringsleder Hans Milter:

“Som formand for Jetsmark Skakklub vil jeg gerne understrege, at Jetsmark bakker fuldt op om turneringslederens afgørelse med et strafpoint i sidste spillerunde i kampen mod Køge, og vi har fuld tillid til Hans Milter Pedersen som turneringsleder.

Venlig hilsen
Bjarne Søndergaard, Jetsmark Skakklub”

Divisionsturneringssiden


Referat af delegeretmøde 2021 kan nu læses her.


Seniorskaksiden er der nu link til indbydelserne til VM for hold, der spilles i Acqui Terme, Italien i tidsrummet 19. – 30. juni og til EM for hold, der spilles i Dresden, Tyskland fra 26. oktober til 4. november. Billedet øverst i artiklen er fra Senior EM 2021.