You are currently viewing Senior EM for hold i gang

Senior EM for hold i gang

Senior EM for hold spilles fra den 30. august til den 7. september i Prag, Tjekkiets hovedstad. Det danske hold i Senior EM 65+ klassen er seedet som nummer 10 blandt de 21 deltagende hold fra otte forskellige lande.

Per Holst fra Nordre Skakklub skriver hjem til skak.dk om starten af turneringen:

“Vi er nu velankomne (hvorfor er det så svært at finde ud af Prags banegård ?) og blev straks da vi ankom til hotellet/spillestedet mødt af et bekendt ansigt, nemlig Arild Rimestad, som er dommer i turneringen.

Fint hotel, Metro-station lige ved, blændende indkøbsmuligheder og verdens mindste brune værtshus 32 skridt fra hotellet, så humøret har det fint, så meget mere, fordi vi har præsteret acceptabelt.

1. runde sejr over Dresden Springer, som er seeded lavest af alle hold og 2. runde nederlag på 2½-1½ til det stærke Tyskland 1. (fotoet øverst i artiklen – danskerne sidder med ryggen til, mens GM Vlastimil Hort kigger på. Foto: Arild Rimestad)

Frokost på Obecni Dum. Foto: Per Holst

Dag 2 var vi på en mindre tur til Prags gamle bydel, ledet af holdleder Steen Juul, som foreslog en mindre frokost i storslåede omgivelser på Obecni Dum. Se billedet og gæt på hvem der skulle sidde over.”

Per Holst

I 3. runde onsdag aftermiddag møder det danske hold det tyske kvindehold. Alle runder starter kl. 15.00 på nær sidste runde, der starter kl. 13.00.

Turneringens hjemmeside: https://www.estcc2021.net/

Livedækning: https://www.estcc2021.net/games/live-coverage/

Resultater i 65+ rækken: https://chess-results.com/tnr571542.aspx?lan=1