You are currently viewing Jesper Thybo årets sportsnavn på Mors

Jesper Thybo årets sportsnavn på Mors

Stormester Jesper Søndergaard Thybo er blevet udnævnt til årets sportsnavn 2020 på Mors. Prisen uddeles af dagbladet Nordjyske i samarbejde med Morsø Kommune.

Nordjyske skriver bl.a. om baggrunden: ”Han var bare 21 år gammel, da han tilbage i januar 2020 opnåede det, som for de fleste skakspillere er den helt store drøm, nemlig at erhverve sig titlen som stormester.
Dermed blev morsingboen Jesper Thybo en del af en lille og eksklusiv klub af danske stormestre og samtidig en af Danmarks yngste nogensinde med den fornemme titel. Og den præstation har Nordjyske nu valgt at præmiere med titlen som Årets Sportsnavn på Mors 2020.”

Ud over æren følger der 5.000, – kr. og en pokal med prisen.

Se mere her.