You are currently viewing Kort Nyt uge 18

Kort Nyt uge 18

Datoerne for Divisionsturneringen 2021/2022 er nu offentliggjort på divisionsturneringens hjemmeside. De første partier løber af stablen lørdag den 30. oktober. Se mere her: https://holdskak.skak.dk/TeamTour/Index/69


GM Hjörvar Steinn Grétarsson er ny islandsk mester. Han scorede 7 af 9 og endte ½ point fornan stormesterkollega Johann Hjartarson. Se resultater her.

Den danske kunstner Mads Twomey-Madsen har givet skak.dk lov til at bringe følgende tegning med tilhørende digt. Tak for det!

Man kan se flere af Mads Twomey-Madsens finurligheder her: https://www.facebook.com/mads.tm.skitser

Fredericia Skakforening har rundet 120 år, og er stadig en af landets mest aktive klubber. Jubilæet blev omtalt i lokalpressen samt fejret ved en vellykket reception i søndags.

Vi har tidligere omtalt Skaksommerlejren 2021, der i år afholdes fra søndag d. 4. juli til lørdag d. 10. juli. Der er plads til 80 deltagere i år på grund af det gældende forsamlingsforbud. I skrivende stund er der allerede 54 tilmeldte. Lejren afholdes på den nyrenoverede Skanderup Efterskole lidt uden for Kolding. Se mere her: https://skaklejr.dk/