Kun enkelte kampe afvikles i Divisionsturneringen

Divisionsturneringen var oprindeligt planlagt med fuldt program i denne weekend.

Men efter de øgede restriktioner, hvor blandt andet forsamlingsforbuddet er blevet sat ned til kun 10 personer, er det blevet svært at spille holdskak i Danmark. Langt de fleste holdkampe i den indledende runde for to uger siden blev afviklet, men til denne runde er alle kampe – på nær tre matcher – blevet aflyst. De eneste tre kampe der forventes afviklet er:

2. division, gruppe 2: Kalundborg – ØBRO II
2. division, gruppe 2: Præstø – Nyborg
2. division gruppe 3: Skanderborg II – Varde

Der forestår et stort planlægningsarbejde af turneringslederen Hans Milter, for at Divisionsturneringen for sæsonen 2020-2021 kan gennemføres. Men først skal smittetrykket falde og forsamlingsforbuddet hæves, for at det overhovedet er realistisk at få turneringen gennemført.

Link til Divisionsturneringen: http://holdskak.skak.dk/TeamTour/Index/62