You are currently viewing Status på vores nye hjemmeside

Status på vores nye hjemmeside

Poul Jacobsen har skrevet om vores nye hjemmeside i en anden nyhed.

Men for de, som gerne vil vide hvor langt vi er, så kommer her en kort status.

nyheder.skak.dkIndeholder alle nyheder for perioden november 2004 til nu. I alt 5.552 nyheder.
Siderne for perioden 1996 – oktober 2004 har vi liggende. De vil komme online i deres gamle form, i det de kun findes som ren Html.
Hvis nogen kender til hvordan body-delen af et dokument kan “pilles” ud af det enkelte dokument, så hører jeg gerne om det. Ville være rart at få den del ind i WordPress også.
Sider på gl. www.skak.dkSiderne, som du tidligere har kunnet hentes via menu strukturen på skak.dk er ikke konverteret ind i det nye layout.
Disse sider hører til forskellige steder – Skakbladet, love, organisation m.m. Og de skal derfor sorteres inden vi gør det.
Men da mange af dem skal bruges, så findes denne side : glsider.skak.dk. Her kan der søges på disse ca. 150 sider, så de er tilgængelige i overgangs perioden.
En håndfuld sider mangler – vi har dem liggende og de vil komme online senere. Vi kalder den “Rodekassen”.
liveskak.dkHar været på ny server ca. 3 uger.
danbase.skak.dkHar været på ny server ca. 2 uger.
holdskak.skak.dk
turnering.skak.dk
kartotek.skak.dk
Har været på ny server siden 17. september
skak-dm.dkHar været på ny server ca. 3 uger.
MailSendes stadig via vores gamle server. Dette ændres i løbet af kommende uge.

Mange af klubbernes hjemmesider har links der nu kommer til at pege ud i det blå. Vi arbejder på en løsning hvor vi vil genkende når det er et gammelt link, og så redirect’er vi til den rigtige side det nye skak.dk. Arbejdet med dette har det ikke været muligt at påbegynde før vi er i luften, men er højt prioriteret. Vores sider har nemlig også links der peger mellem artikler.

Et projekt af denne størrelse kan næppe foretages uden noget kikser – det er vi helt klar over. Og som Poul skriver, så vil der blive kigget på alle seriøse henvendelse. Brug denne mail design@skak.dk så er du sikker på den kommer i de rette hænder.

Jeg håber i tager godt mod resultatet – det har været sjovt at arbejde med flytningen.

Claus Marcussen
Webmaster