Live Chess European League / LCEL

 

 

Team Denmark har på onlineserveren chess.com 2166  medlemmer, og arrangerer løbende matcher og turneringer. Torben Brighs Sørensen fra Team Denmark på chess.com har skrevet til skak.dk om tre holdkampe der spilles på søndag, hvor man gerne vil have flere danske deltagere:

 

Søndag, den 26. juli 2020 skal Team Denmark på chess.com spille tre live holdkampe mod Team of the Czech Republic i Live Chess European League/ LCEL.

Team Denmark er blevet placeret i 1. division i selskab med:
Team Russia, Team of the Czech Republic, Bosnia and Herzegovina, Team Slovakia, Srbija Tim
(Serbien), Team Kazakhstan, Team Galicia, Romania Chess Federation samt Team France.

Dagens kampprogram er således:
Kl. 20.30 Bullet 2 + 1. D.v.s. 2 minutter pr. spiller + 1 sekunds tillægstid pr. træk.
Kl. 21.00 Blitz 5 + 2. D.v.s. 5 minutter pr. spiller + 2 sekunders tillægstid pr. træk.
Kl. 21.50 Rapid 10 + 2. D.v.s. 10 minutter pr. spiller + 2 sekunders tillægstid pr. træk.

Partierne starter automatisk og præcist på det annoncerede starttidspunkt, så det er vigtigt, at du er online efter, du har tilmeldt dig. Du spiller to partier i hver holdkamp, og det andet parti starter automatisk straks efter færdiggørelsen af det første parti. Man kan tidligst tilmelde sig holdkampen 1 time før kampstart. Alle kan tilmelde sig landsholdskampen. Når de to hold mødes, spiller den højeste ratede fra den ene land mod den højeste ratede fra det andet land, de næsthøjeste mødes og de tredjehøjeste mødes og så fremdeles. Tilmeld dig meget gerne, du bliver automatisk matched op med en modstander, der ligger omkring din egen rating, så det er ikke noget krav om, at man skal have en høj rating for at deltage – alle er velkomne, man skal blot gøre sit bedste!

Husk at tilmelde dig den næste holdkamp. Når du har færdig spillet dine 2 kampe i en holdkamp. Der er ikke krav om, at du skal deltager i alle 3 holdkampe.

 

Hvis du ikke allerede er medlem af Team Denmark på chess.com kan du tilmelde dig her:https://www.chess.com/club/team-denmark/join


For dem, som gerne vil streame fra begivenheden, er her lige et par nyttige link. Vejledning m.v.: https://www.chess.com/news/view/lcwl-graphics-and-streams

 

Download af software (gratis): https://obsproject.com/da


P.S. Skulle den situation opstår, at Team Danmark stiller med flere spillere end Team of the Czech Republic gør i en eller flere af holdkampene, og du er blandt de danske spillere, som har lavest rating, så kommer du ikke med i kampen, men det er ikke noget at græde over, for du kan følge med i samtlige andre partier efter eget valg og gætte på deres træk. Det er god underholdning! 

 

LCEL 2020 S2 Bullet 2/1: Team Denmark vs Team of the Czech Republic: https://www.chess.com/live#tm=56067


LCEL 2020 S2 Blitz 5/2: Team Denmark vs Team of the Czech Republic: https://www.chess.com/live#tm=56068


LCEL 2020 S2 Rapid 10/2: Team Denmark vs Team of the Czech Republic: https://www.chess.com/live#tm=56069