Skakcamp i Hillerød

Hillerød Skakklub er Danmarks næststørste skakklub med 90 medlemmer. Klubben er meget initiaivrig, og i dag startede der en skakcamp med 28 tilmeldte deltagere.

 

Campen er kommet i stand med meget kort varsel og med økonomisk støtte fra regeringens corona sommerpakke, som har givet foreninger mulighed for at lave arrangementer, der ellers ikke har været muligt at gennemføre. På under en måned er det lykkedes at skaffe ledere, lokaler, program og deltagere til en skakcamp i uge 30 i Hillerød. Der venter nu deltagerne en hård og spændende uge med skak i alle mulige former. Skakcampen ledes af et meget kompetent trænerteam bestående af Ellen Fredericia, Philip Estrup og Ellen Kakulidis. Alle tre underviser i forvejen unge skakspillere i Hillerød Skakklub. 

 

 

28 glade deltagere i Hillerød Skakklubs  Chesscamp. Foto: Hillerød Skakklub 

 

Trænerteamet består af Ellen Fredericia, Philip Estrup og Ellen Kakulidis. Foto: Hillerød Skakklub

 

Link til Hillerød Skakklub: http://www.hillerodskakklub.dk/ og https://nyiskak.dk/