DSU på lichess.org

FU-medlem Arild Rimestad har bedt skak.dk bringe følgende:

 

Kære skakspillere og -ledere

Hermed en frisk opfordring til vores medlemmer, om at melde sig ind i lichess.org/team/dansk-skak-union


Her vil der på sigt være lynskak, hurtigskak, holdskak, fischerskak o.a. for alle, uanset køn, alder og styrke, på tværs af land og by.

For at blive medlem, skal man have en opdateret profil, som viser ens rigtige navn og man skal naturligvis være medlem af DSU. Du bedes linke til din DSU-profil, når du anmoder om medlemskab, for at gøre processen nemmere.

 

Alle vores medlemsklubber, opfordres til at melde sig ind i lichess.org/team/dansk-skak-union-for-klubber


Her vil der komme holdskak med op- og nedrykningsmuligheder.

Alle holdlederne skal sørge for, at deres klubmedlemmer har opdaterede profiler, som viser deres rigtige navne – de skal være medlemmer af DSU. Som holdleder/klubformand, så bedes du linke til det sted, som viser dette i holdturneringen, når du på din skakklubs vegne anmoder om medlemskab af lichess’ “Dansk Skak Union for klubber.”

 

Vi vil således blive aktive på lichess.org, men man er stadig velkommen til at melde sig ind i www.chess.com/club/dansk-skak-union


Man skal have en opdateret profil, som viser ens rigtige navn.

 

På skak.dk vil der fremover være et sted kaldet ”onlineskak”, hvor man vil kunne finde aktuelle, såvel som afsluttede onlineturneringer, brugbare links og nogle streamere – alt sammen set med danske øjne.

 

God sommer – vi ses online!

 

Arild Rimestad


lichess