Kort nyt uge 23

Per Rasmussen fra Bornholms Skakklub skriver til skak.dk: Det er med stor glæde at jeg kan fortælle at Bornholms Sommer Skak 2020 bliver afviklet i dagene 9-12/7 2020. Nu da forsamlingsforbudet er blevet hævet til 50 personer pr. 8/6 og forventes at blive hævet til 100 personer pr. 1/7. Derfor er vi optimistiske og har sat deltagerantallet til 90 spillere.

 

Læs mere og tilmeld jer på: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25826

 

rune and_2017

Den mangedobbelte Bornholmsmester Rune Andersen er blandt favoritterne i Bornholms Sommer Skak 2020. Foto: Thomas Vestergård

 

 

Formand for Dansk SkakDommerforening Vagn Lauritzen skriver til skak.dk, at der fremover skal anvendes nye normindberetningsformularer til FIDE. Læs mere om dette på SkakDommerforeningens hjemmeside.

 

 

Aarhus Sommerskak den 2. – 5. juli bliver gennemført som planlagt. På grund af corona-situationen kan der dog maksimalt deltage 26 spillere, så der bliver god plads i Chess House under turneringen. De opstillede retningslinier fra DSU vil naturligvis bliver overholdt, så der vil være håndsprit, udluftning etc. Se mere om turneringen her, hvor man også kan tilmelde sig.

 

 

Også Evans i Vejle er klar til at spille skak igen. Klubben inviterer til EMT over 8 torsdage fra 18/6 til 6/8 kl.18.30. Se mere her.

 

evans 

Fra Evans lokaler. Foto: Jesper Medhus