The Week in Chess fylder 25 år

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Siden den 17. september 1994 har Mark Crowther ugentligt opdateret hjemmesiden theweekinchess (TWIC) med nyheder, kommende turneringer og partier fra så mange turneringer som han har kunnet finde. Mange skakspillere går hver uge til denne hjemmeside for gratis at dowloade ugens partifil til Chessbase. Filen består typisk består af mellem 2000 og 4000 partier fra de turneringer der enten spilles lige nu, eller lige er færdigspillet. Du kan downloade de ugentlige partier: HER. Gennem årene er der samlet lagt over 2,4 millioner partier i TWIC. 

 

Crowther er kendt for at være meget grundig for at undgå fejl. Engang for nogle år siden kontaktede Mark Crowther skak.dk fordi han kunne se, at der i en stormesterturnering i Chess House manglede et enkelt parti i partifilen. Årsagen var, at et enkelt parti var blevet udsat på grund af sygdom, og derfor var spillet en formiddag uden live-dækning. Vi fik partiet fundet og sendt til Mark Crowther, som takkede mange gange. 

 

Hjemmesiden er gratis, men man har mulighed for at lave en frivillig donation, som hjælper til at hjemmesiden kan fortsætte år efter år. 

 

Link til hjemmesiden: https://theweekinchess.com/