Imagekampagnen kommer til Aarhus

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Efter arrangementer på den københavnske natklub Chateau Motel og Skak og Skotland i Menighedshuset i Hillerød, flytter imagekampagnen til Aarhus, hvor der den 23. marts i flotte rammer på Dokk1 afholdes et arrangement med temaet “demokratisk skakmatch”.  

 

Rune Friborg skriver om arrangementet: Tag del i kampen når det danske Dream Team med GM Jakob Vang Glud og WFM Ellen Fredericia Nilssen møder det udenlandske Stream Team med GM Simon Williams og WIM Fiona Steil-Antoni i verdens første demokratiske skakparti! Mestrene foreslår trækkene, men det er publikum der afgør hvad der spilles.

 

Arrangementet er gratis og åbent for alle – og der er rigeligt med plads på dejlige Dokk1 i Århus! Du/I dukker simpelthen bare op, melder jer på et hold (vi har søde folk klar til at tage imod jer og vise hvor i skal sætte/stille jer) og går så bare i krig med skakken.

 

De to kaptajner (Simon og Fiona på Stream Team og Jakob og Ellen på Dream Team) forklarer hvad der foregår på skakbrættet og anbefaler hver især et træk som de mener passer til stillingen. Så stemmer publikum ved håndsoprækning og trækket sendes over til det andet hold. Publikum kan også stille spørgsmål til mestrene og foreslå træk.

 

Vi starter matchen kl. 11, men nu du behøver ikke at være der fra start til slut. Vi spiller med flyvende udskiftning, så du kan bare slutte dig til når det passer ind i dit program. Der vil også være massevis af skakbrætter til de skaksultne og vi afholder både lynturnering for hajerne og uforpligtene hyggeskak for begyndere og nysgerrige. 

 

Program for dagen:
10:00: Dørene åbner
11:00: Demokratisk Skak starter (på Rampen)
12:00: Lynturnering starter
15:00: Tak for i dag

 

Hjemmesiden for Dokk1: https://dokk1.dk/