Kølbæk og Munch fører Senior DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I Senior DM på Saxild Strand kursus- og sundhedscenter er der nu spillet fire runder. I den ældste klasse, 65+, er Jens Kølbæk alene i spidsen med fuldt hus – 4 af 4. Fem spillere er et point efter: FM Jørgen Hvenekilde, Jens Hartung-Nielsen, Svend Aage Madsen, Vagn Jensen og Ulrik Thomassen.

 

koelbaek febr2019

Jens Kølbæk – et point forspring inden de sidste tre runder og eneste spiller i turneringen, der har vundet alle kampe. Foto: Thomas Vestergård

I 5. runde hedder topopgørene Jens Hartung-Nielsen (H) mod Jens Kølbæk, FM Jørgen Hvenekilde (H) mod Vagn Jensen og Ulrik Thomassen (H) mod Svend Aage Madsen.

I 50+ klassen er det fjerdeseede Anders J. Munch fra Horsens, der har lagt sig alene i spidsen med 3½ af 4. Han er dog skarpt forfulgt af Torsten Lindestrøm, FM Poul Rewitz og Jan Rosenberg, der er ½ point efter. I 5. runde skal Munch med de hvide brikker møde ratingfavoritten Poul Rewitz. Det andet topopgør i gruppen er Torsten Lindestrøm med hvid mod Jan Rosenberg.

 

munch febr2019

Anders J. Munch har 3½ af 4 i 50+ gruppen. Foto: Thomas Vestergård

Turneringsleder Martin Matthiesen sørger for at alle partier bliver tastet ind og lagt op på resultatsiden. Man skal bare klikke på et resultat for at gennemspille et parti online.

Resterende program:
Fredag den 15. februar kl. 13.00: 5. runde
Lørdag den 16. februar k.l 13.00: 6. runde
Søndag den 17. februar kl. 11.00: 7. runde

Spillested: Saxild Strand, Chr. Petersensvej 1, 8300 Odder

Arrangørerne viser 7 partier live på adressen: liveskak.dk/2019/chesshouse/seniordm/live/

Resultater: turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25562 – klik på er resultat for at gennemspille partiet. Arrangørerne indtaster alle spillede partier.