Mads Boe stopper som ungdomslandstræner

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Mads Boe har efter syv år på posten valgt at fratræde sin stilling som ungdomslandstræner.

 

Formand for Dansk Skak Union Poul Jacobsen fortæller, at han er ked af opsigelsen, men gerne vil takke Mads Boe for et upåklageligt samarbejde, hvor Mads Boe har hentet trænerkapaciteter som Dorfman, Jussupow, Ribli og Maksimenko til Danmark.

Sportsligt har højdepunktet selvfølgelig været Jesper S. Thybo og Jonas Bjerres guldmedaljer ved Ungdoms EM sidste år, men også Jonas Bjerres bronzemedalje året før, var en imponerende bedrift.

 

mads boe
Mads Boe stopper på posten som ungdomslandstræner, men forsætter heldigvis som redaktør her på skak.dk. Foto: Thomas Vestergård

DSU har trukket store veksler på Mads Boe og familie. De har lagt hus til mange overnatninger for såvel trænere som spillere ved de mange træningssamlinger og arrangementer.

Mads Boe får nu tid til at spille mere skak selv, men det er en landstræner i god form, der nu takker af. Her fra den tyske Oberliga tidligere på måneden:

 

 

DSU har ansat IM Rasmus Skytte som ny ungdomslandstræner. Vi vil senere bringe et portræt her på siden af den nye landstræner.