FM Rostgaard fører Kronborg Open

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På Hotel Marienlyst i Helsingør er der nu spillet tre runder i den internationale turnering, Kronborg Chess Open 2018. Blandt de 48 spillere er der deltagere fra Holland, Indien, Sverige, Norge og Danmark. Turneringen afvikles under meget fine spilleforhold med udsigt til Kronborg.

 

Fra og med 3. runde er der nu live-dækning af de to øverste grupper. De to første runder blev ikke vist live, da en strømforsyning satte ud kort før start. Nu har arrangørerne lånt en anden strømforsyning fra naboklubben Nordkalotten.

Mester 1 føres af FM Tobias Rostgaard med 3 af 3. Rostgaard var dog heldig i 3. rundes parti mod den lokale Ole Bøgh Larsen. Måske var det betænkningstiden, der spillede Ole Bøgh Larsen et puds, for der kommer ikke ekstra tid ved træk 40, så man er under pres, når der kun tillægges 30 sekunder pr. træk. Ved træk 45 satte Ole Larsen partiet over styr med Lc6, efter at have været snublende tæt på at tage hele pointet.

 

 

fm rostgaard
FM Tobias Rostgaard – heldig gevinst i 3. runde. Foto: Thomas Vestergård

 

rune andersen
Rune Andersen fra Bornholms Skakklub har 2½ point af 3 og ligger på andenpladsen i Mester 1. Rune Andersen spillede i 3. runde en hurtig remis mod FM Srinath fra Indien.
Foto: Thomas Vestergård

 

fm srinath

FM Rao S.V. Srinath fra Indien møder den førende spiller Tobias Rostgaard i 4. runde.
Foto: Thomas Vestergård

Resterende program:
Runde 4: 12. maj kl. 10.00 – 15.00
Runde 5: 12. maj kl. 15.00 – 20.00
Runde 6: 13. maj kl. 10.00 – 15.00
Runde 7: 13. maj kl. 15.00 – 20.00

Turneringens hjemmeside: www.hskak.dk


Live-dækning: www.liveskak.dk/2018/kronborg_2018/