DanPumps Kolding Bymesterskab 2018

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fra Jens Ingemann Madsen, presseansvarlig i Springeren Kolding, har skak.dk modtaget følgende omkring en af årets store weekendturneringer der spilles i weekenden fra fredag den 13. april til søndag den 15. april:

 

Sponsornavnet er nyt, men der er ikke pillet ved de gode rammer når der bydes op til en af årets store tilbagevendende weekendturneringer i Kolding fra den 13-15 April. Spillestedet er centralt placeret ved Kolding Å og udmærker sig ved masser af plads til alle spillere, fantastisk kantine med varieret udbud, samt livekommentering i ”biografsalen” med FM Niels Jørgen Fries Nielsen. I skrivende stund nærmer tilmeldingerne sig 120 deltagere, men er man hurtig er der stadig mulighed for tilmelding via Dansk Skak Unions turneringssystem. Tilmeldingen lukker i begyndelsen af næste uge og der er plads til maksimalt 144 spillere.

I årets turnering skal det blive særligt interessant at følge den nybagte Damarksmester IM Bjørn M. Ochsner, der skal forsøge at fortsætte de gode takter fra Påskens DM. Med i feltet er også flere af de landets stærkeste kvinder og juniorer, f.eks. Jonas Bjerre der for en uge siden sikrede sig titlen som International Mester som den hidtil yngste dansker. Når røgen fra de fem runder har lagt sig, vil vinderen skrive sig ind i den lange række af bymestre i Kolding, der de seneste år har set således ud:

• 2017 IM Jesper Søndergaard Thybo
• 2016 IM Nikolas Lubbe (Tyskland)
• 2015 GM Jakob Vang Glud
• 2014 GM Daniel Semcesen (Sverige)

 

 

Sidste års bymester, IM Jesper Søndergaard Thybo, løfter trofæet. Til højre ses Michael Jakobsen, den arrangerende klubs formand. Foto: Hans Paulsen

 

Vel mødt i Kolding!

 

Link til invitation og tilmelding: HER