DM 2018 rykker tættere på

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Mandag den 12. marts til midnat falder klokken i slag med hensyn til at komme blandt de 10 spillere som i Svendborg skal dyste om titlen Danmarksmester 2018. Betingelserne for LH klassen er de gammelkendte, så weekendens skakligaafslutning og eventuelle endnu ikke ratede udenlandske turneringer kan få stor betydning for hvem der er med i hatten, når der på torsdag kl. 18:45 trækkes lod om startnumrene i klassen. Selve lodtrækningen, som søges sendt direkte via Facebook live, finder sted i Læseforeningens Skakklubs lokaler i Odense, og resultatet offentliggøres snarest herefter på henholdsvis skak.dk & skak-dm.dk.

 

Alle øvrige klasser kan vente endnu næsten 14, eller flere, dage med at tilmelde sig, men hvorfor vente til sidste øjeblik hvis man godt ved man vil deltage. I hvert fald er det en god idé at få betalt sin deltagelse senest den 16. marts, hvis man gerne vil have det lave indskud.

 

hotel svendborg

Spillestedet Hotel Svendborg.

 

Med lige nu 150 deltagere er der endnu et godt stykke vej til de 258 der deltog i 2016 udgaven i Svendborg, men traditionelt kommer der mange tilmeldinger ret sent, så mon ikke vi nok skal nå et pænt deltagerantal i år også.

 

Se DM-siden her: www.skak-dm.dk