AAM og Brønshøj

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Vinterferien er en travl tid for de danske skakspillere. Både i København og Aarhus har der i weekenden været store turneringer. Aarhusmesterskabet blev i år vundet af IM Jens Ove Fries Nielsen for 3. gang et point for IM Tobias Christensen på andenpladsen. Jens Ove vandt tre partier og spillede to remis, og blev den første vinder af en ny stor vandrepokal, som er skænket af Chess House og firmaet Laser Time.

 

aam1

Chess House formand Sven Christensen, Aarhusmester Jens Ove Fries Nielsen og Jørgen Overgaard fra Laser Time ved præmieoverrækkelsen. Foto: Thomas Vestergård


Mester 2 blev vundet af Esmat Susanne Guindy fra Viborg på deling med Jean-Philippe Miqueu fra SK1968 med 4 af 5. Dermed overtager Esmat førstepladsen på kvindernes ratingliste og er for første gang over 2200 i Elo.

 

esmat
Esmat Susanne Guindy – Danmarks bedste kvinde lige nu. Foto: Thomas Vestergård

Øvrige resultater og flere partier (klik på de blå resultater i tabellen).

 
I København har der hele ugen været Senior DM, som vi kommer tilbage til i en selvstændig artikel, men også Brønshøj Lang Weekend. Her vandt den 21-årige ØBRO-spiller Viktor Haarmark Nielsen med hele 6 point af 7 foran fem spillere med 5 point, bl.a. GM Carsten Høi. Viktor Haarmark kommer nu over 2300 i både i dansk og international rating.

 

broenshoej1
Viktor Haarmark Nielsen i et af nøglepartierne mod Peter Olsen, der blev delt nummer to.
Foto: Brønshøjs Facebookside.

Mens Esmat Guindy og Maria Vasova spillede AaM i Aarhus, var næsten hele resten af Kvindelandsholdet med i Brønshøj Lang Weekend, hvor de fik lejlighed til at vise deres nye landsholdtrøjer frem med sponsorlogo fra Deloitte.

 

kvindelandsholdet
Øverst fra venstre landstræner Peter Thorsbro, WCM Ellen Kakulidis, WFM Thomine Stolberg-Rohr. Forrest Ellen Fredericia Nilssen, WFM Marie Frank-Nielsen og WFM Sandra de Blecourt Dalsberg. Foto: Brønshøjs Facebookside.

Resultater og partier fra Brønshøj Lang Weekend ses her.