God afslutning i Brasilien

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

John Christopher Christensen fra Silkeborg Skakklub sluttede godt af ved VM i Brasilien. Far Sven har skrevet en afsluttende rapport fra turneringen til skak.dk: 

 

Her er så sidste opdatering fra Brasilien i denne omgang.

 

Efter mange udfordringer som er beskrevet tidligere er vi nu kommet frem til de sidste runder. John havde sat gang i turboen og vandt 9. runde i sikker stil med hvid. Modstanderen var chilener og kendte tydeligvis ikke Siciliansk så godt.

 

I 10. runde mødte John en amerikaner der hed Ryan Wang. John havde sort i Meraner og efter 58 træk endte det med en remis. I betragtning af modspillerens konstante chikane, der gik ud på at tilkalde dommeren hele tiden uden grund for at forstyrre spillet, var John egentlig godt tilfreds med en remis.

 

11. og sidste runde. John var begyndt at lugte blod nu. Han var et point fra hans personlige målsætning på 50%. Skulle det virkelig kunne lade sig gøre at nå målet efter alt det han havde været igennem? John spillede hvid mod en dygtig spiller fra Letland. Endnu en gang blev det Siciliansk som John efterhånden får mere og mere styr på. Partiet endte i et bondeslutspil hvor grundtræningen i Silkeborg Skakklub gav bonus. Letten gav op og endnu et point til John og Danmark. De 50% var i hus!

 

VM er slut og John slapper lidt af med bordfodbold inden det tirsdag går løs ved EM i Rumænien. Foto: Sven Christensen

 

Mange erfaringer og oplevelser rigere kan vi nu drage videre mod EM i Rumænien. Inden da har vi et hurtigt stop i Rio De Janeiro, hvor John hele dagen har badet på Copa Cabana standen og fået slappet lidt af før det går løs igen.

 

VM blev meget amerikansk domineret og de vandt da også pokalen for det bedste samlede hold.

 

Link til hjemmesiden for turneringen: https://www.wccc2017.com/

 

Link til resultater for John: HER