Midtvejsrapport fra Ungdoms-EM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fra holdleder Tavs Bjerre, har skak.dk modtaget et midtvejsrapport fra Ungdoms-EM for hold der spilles i den polske by Rymanów Zdrój:

 

Efter to forrygende 3½-½ sejre i træk de seneste runder (mod Polen 2 og England) er Danmark igen fremme hvor det er sjovt, og vi har tanket selvtillid til at nå endnu højere de kommende runder. Og så har vi næsten glemt at det begyndte knap så godt, først med 2-2 mod Polen 4 og dernæst et forsmædeligt nederlag til Israel, som dog har spillet rigtig godt og er med fremme.

 

Det går godt for det danske hold ved Ungdoms-EM. Fra venstre: Holdleder Tavs Bjerre, FM Jonas Bjerre, FM Mikkel Manosri Jacobsen, IM Jesper Søndergaard Thybo og IM Martin Percivaldi. 

 

I femte runde mandag kl. 15 gælder det så Polen I, et stærkt hold, men det er vi også! Her er opgørene:   

IM Jesper Sondergaard Thybo (2464) – FM Janik Igor Janik (2420)
IM Martin Percivaldi (2407) – Kamil Nowak (2318) 
FM Jonas Bjerre (2357) – Szymon Gumularz (2342) 
FM Mkkel Manosri Jacobsen (2219) – FM Jakub Kosakowski (2363) 

 

Efter et par dage med strålende sol og 30 grader (endelig lidt sommer!), er vejret slået helt om, og temperaturen er halveret. Et voldsomt tordenvejr lørdag betød at fodboldturneringen blev aflyst, der havde vi ellers regnet med et godt resultat.

 

I toppen har Tyskland uden at virke helt overbevisende lagt sig i spidsen med en sejr på 3½-½ over Kroatien. Tyskland har trukket sig sejrrigt ud af en del partier efter tvivlsomme stillinger. Det er ikke kun i fodbold at Tyskland altid vinder til sidst!

 

Stillingen efter 4 af 7 runder:

1. Tyskland 7 matchpoint.

2. Moldova 6 mp.

3. Serbien 6 mp.

8. Danmark 5 mp.

 

Link til hjemmesiden for turneringen: http://www.eytcc2017.pl/en/