V. Korchnoi Memorial

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Efter at have deltaget i den store open i Riga, er de to unge talentfulde spillere fra Skanderborg Skakklub, IM Bjørn Møller Ochsner og IM Mads Hansen, taget videre til St. Petersburg i Rusland for at deltage i den øverste open  “V. Korchnoi Memorial”, som er opkaldt efter den dobbelte VM-udfordrer der blev født i byen i 1931.

 

 

Bjørn Møller Ochsner og Mads Hansen foran Krestovsky Stadion der er hjemmebane for fodboldklubben Zenit. Foto: Privatfoto

 

Der er 258 deltagere i gruppen, som toppes af GM Vladislav Artemiev (2695), GM Sergey Rublewski (2678), GM Gata Kamsky (2678) og GM Alexander Morozevich (2675). Danskerne er seedet som nummer 36 og 45. 

 

Der spilles dagligt fra kl. 19:00 i perioden 16. august til den 24. august uden fridage undervejs.  

  

Link til hjemmesiden: http://en.spbchesstournaments.com/