Reykjavik Northern Lights Open

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Island har som bekendt stolte skaktraditioner og nyeste skud på stammen er turneringer for spillere over 2100 i Elo-rating, der jagter normer. Reykjavik Northern Lights Open er navnet på turneringen, der spilles fra den 10. – 15. november. Ni runder på fem dage efter Schweizer-systemet. Planen er, at turneringen skal spilles hvert år fremover. 

 

Allerede nu er en del titelholdere på plads: GM Aloyzas Kveinis (2548) fra Litauen, GM Mark Hebden (2477) fra England og GM Thorbjørn R. Hansen (2397) fra Norge er blandt de første tilmeldte. 

 

Det islandske skakforbund med præsident Gunnar Björnsson i spidsen arrangerer og fortæller, at de meget gerne vil skabe et samarbejde med Runavik Open på Færøerne, der spilles fra den 20. – 26. november, så man kan spille med i begge turneringer. Ligeledes opfordrer Gunnar Björnsson nordiske spillere til at henvende sig, så der kan laves individuelle aftaler om ophold etc.

Reykjavik Northern Lights Open: northernlightsopen.com


Runavik Open: runavikopen.com

 

Reykjavik Northern_Lights_Open