Tjele Skaksommerlejr 2017 starter

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

I eftermiddag søndag den 3. juli åbner Tjele Efterskole dørene til årets skaksommerlejr, hvor der igen i år deltager 120 forventningsfulde unge mennesker, hvilket er det maksimale deltagerantal lejren kan rumme.  

 

Lejren har i mange år været meget populær blandt de unge, og var allerede fuldt booket blot få dage efter at tilmeldingen åbnede tilbage i januar måned.

 

Arrangørgruppen bestående af Lene Wul, Mikkel Clausen og Mads Boe er taknemmelige for, at Tjele Efterskole hvert år stiller skolen vederlagsfrit til rådighed for afholdelse af lejren.  

 

Programmet er stort set det samme som tidligere år, hvilket betyder undervisning, lejrturnering, lynturneringer, simultaner med lederne, kykskak, børneskak og meget andet. I år er der dog også fundet plads til et orienteringsløb, for at de unge skakspillere kan komme ned og se den smukke natur ved Fussingø.

 

Danmarksmester GM Mads Andersen står sammen med IM Bjørn Møller Ochsner for træningen af årets elitegruppe, så det burde ikke være muligt for elitegruppen at løbe om hjørner med dem i analyserne!

 

Torsdag går turen som sædvanligt til Djurs Sommerland, som både for elever og ledere plejer at være et godt afbræk fra skakken. 

 

Mange kammeratskaber blandt skakspillere bliver skabt og vedligeholdt hvert år på Tjele, og både ledere og elever kommer igen år efter år. De mest erfarne ledere har været med de seneste 20 år, og flere elever opnår 10-års jubilæum på lejren, hvilket egentligt er en pæn bedrift! 

 

Hjemmesiden http://skaklejr.dk/ og FACEBOOK bliver løbende opdateret med resultater, videoer og billeder i løbet af ugen.