Skak på Radio24syv henover sommeren

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Landstræner Lars Schandorff er vært på et skakprogram på Radio24syv henover sommeren. På http://www.radio24syv.dk/programmer/nimzowitsch/ introduceres programmet således: Stormester Lars Schandorff byder velkommen til Danmarks mest nørdede skakmagasin, som naturligvis er opkaldt efter Danmarks skaklærer nummer et; den lettiske skaklegende Aaron Nimzowitsch. Selv skriver Lars Schandorff til skak.dk:

 

Jeg skal lave en større programserie om skak på Radio24syv. Udsendelsen hedder Nimzowitsch, opkaldt efter den store skaktænker, og sendes alle hverdage i juli og begyndelsen af august. Jeg kommer hele vejen rundt om skak, fra det historiske til det helt aktuelle, fra kunst og kultur til videnskab. Undervejs i serien kommer der en række interessante gæster. Programmerne sendes hver nat fra kl. 3.05 til 4. Mange skakspillere er natteravne, men hvis man ikke kan høre dem live, kan alle udsendelserne heldigvis streames fra Radio24syvs hjemmeside eller downloades som podcast. Første program sendes natten mellem mandag og tirsdag. Programmet har også fået sin egen mail. Det er Nimzowitsch@radio24syv.dk.