Blindskak under København Open

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fra Henrik Andersen der er en af arrangørerne bag København Open, har skak.dk modtaget følgende om et ekstra arrangement:

 

Til København Open i skoleskak lørdag den 29. april på Frederiksberg Rådhus, spiller en af Frederiksbergs bedste skakspillere, Dan Andersen, blindskak mod to børn, som må se på brikker og bræt. Dan får hjælp fra Nordisk Mester i Skoleskak, Viktor Haarmark Nielsen.

 

Blindskak-arrangementet begynder ca. kl. 14.00 og kan følges live HER

 

 

Dan Andersen fra Frederiksberg Skakforening spiller blindskak under København Open. Foto: www.danhandersen.dk 

 

Umiddelbart derefter dyster Dan Andersen og Peter Jakobsen om det uofficielle Frederiksberg-mesterskak i lynskak på to brætter samtidig. Partierne kan følges via ovennævnte link til blindskak-arrangementet.

 

Desuden er der mulighed for hele dagen at følge skakpartier live fra mestergruppen i København Open HER

 

Over 200 børn spiller med i København Open i skoleskak, og med besøgende familiemedlemmer og øvrigt publikum ventes det, at ca. 500 skakvenner mødes til årets store skak-arrangementet på Frederiksberg Rådhus.

 

Der er gratis entré for publikum til København Open i skoleskak, som begynder kl. 9.30 og slutter kl. 15.30.