40 års jubilæum som skakformand

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Brnshj 1

Et sjældent jubilæum. Måske endda enestående. Brønshøjs formand Carsten Petersen kan fredag den 21. april bladre 40 år tilbage i livets kalender og se at han den 21. april 1977 blev valgt som formand for Brønshøj Skakforening, og det er han altså stadig.

 

I den anledning holder klubben reception. Brønshøj er ikke helt uden evner i den retning, da det kun er få måneder siden klubben på Frederikssundsvej i København fejrede stormester Carsten Høis 60 års fødselsdag. På billedet ses netop de to gange Carsten, Høi til venstre og formand Petersen til højre, i festligt humør – med hver sin cola! – i anledning af Brønshøjs danske holdmesterskab for et par år siden.

 

En af klubbens stærkeste spillere, IM Jakob Aabling-Thomsen skriver herunder om receptionen fredag:


Vi fejrer jubilæet med reception og lynskak. 

I 40 år har Carsten Petersen, kaldet CP, været en klippe for klubben med utallige åbne- og lukkevagter og 1. holdets faste holdleder. Carsten har tidligere været bestyrelsesmedlem for Københavns Skak Union, hvor han bl.a. var holdturneringsleder i en årrække. KSU anerkendte hans indsats i 1988, da han fik hæderstegnet. Kunne man blive hædret igen, ville CP være en oplagt kandidat.


CP har som skakspiller over 2000 i rating og er dermed en stærk mesterspiller. Det er dog ikke så tit, at han får vist sine evner som skakspiller. Sidste gang er faktisk 12 år siden i Divisionsturneringen, hvor det brændte på for klubben, da både 1. og 2. holdet var ramt af afbud. CPs engagement brænder for at arrangere turneringer og som turneringsleder. Det oplever deltagere i Brønshøjs turneringer torsdag efter torsdag.


Brønshøj Skakforening fejrer jubilæet og holder åbent på fredag, den 21. april 2017 fra kl. 18.00 , hvor alle er velkomne på Frederikssundsvej 118A. 


Program og evt. tilmelding klik her


Brnshj 2

Billedet herover er fra en Politiken Cup for en del år siden. Jubilar Carsten Petersen forrest til højre.