Afskedsreception for Thorbjørn Rosenlund

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union indbyder til afskedsreception for Thorbjørn Rosenlund. Thorbjørn gik ved udgangen af 2016 på pension efter at have været redaktør af Skakbladet siden september 1977, hvor han dengang overtog jobbet fra Hans Rasmussen.

 

I 39 år og 407 (!) numre af Skakbladet, var han den dygtige og kompetente redaktør, kendt for sin velskrivende og ikke mindst skarpe pen. Nu viser dåbsattesten at Thorbjørn har rundet de 65 år, og han har derfor besluttet at det er tid til at hellige sig andre gøremål. 

Afskedsreceptionen finder sted lørdag den 15. april kl. 18:00 på Comwell Sport Rebild Bakker, hvor medlemmer, deltagere, skakspillere og venner alle er meget velkomne til at møde op og give Thorbjørn Rosenlund den glade afslutning, han fortjener. Dansk Skak Union er vært ved en let servering, og Dansk Skak Unions formand Poul Jacobsen håber at mange vil møde op.

 

Første blad med Thorbjørn Rosenlund som redaktør var nummer 9/1977. På forsiden ses i øvrigt et billede af Curt Hansen, Karsten Rasmussen og Finn Pedersen der alle stadig er aktive spillere.

 

 

 Inde i Skakbladet på side 130 er der en kort nyhed om redaktørskiftet. 

 

 

I 2003 blev bladet relanceret og skiftede både design og format til det vi kender i dag. 6/2016 blev det sidste med Thorbjørn Rosenlund som redaktør.