Odds på DM i Skak

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Danske Spil har åbnet for spil på både den samlede vinder af turneringen, og enkeltresultater for første runde, der spilles lørdag kl. 14:00 på Hotel Comwell i Rebild Bakker.

 

Spiludbyderen har her torsdag aften følgende odds på den samlede vinder af turneringen:

 

 

Siden Danske Spil åbnede for spil i onsdags er odds faldet en smule på GM Mads Andersen, hvilket måske skyldes at Mads har hvid i 5 ud af de 9 partier, og en af de hvide partier netop er mod stormesterkollegaen GM Allan Stig Rasmussen. Danske Spil ser det som en stor overraskelse, hvis andre end de to stormeste vinder turneringen, men har dog lidt fidus til den nyudnævnte IM Jesper Søndergaard Thybo, som har haft stor spilmæssig fremgang og flotte resultater i den senere tid.

 

Der kan også spilles på første runde med følgende odds:

 

 

Hvis du vil oddse på DM i skak kan du gøre det: HER

 

Der er indtil videre tilmeldt 186 spillere i turneringen, men arrangørerne fortæller til skak.dk, at der stadig er plads til mange flere i de fornemme rammer i Rebild Bakker. Se invitationen og tilmeld dig: HER

 

Link til hjemmesiden for DM: http://www.skak-dm.dk/