OutRay Chess – skak for alle

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Lørdag den 1. april fra kl. 12:00 til 16:00 arrangerer FUCKING SKAK endnu et arrangement i Absalon på Sønder Boulevard 73 på Vesterbro i København. Temaet for morgendagens arrangement er skak for alle: Fra arrangørerne bringer skak.dk følgende:

 

OutRayChess har lavet et helt program spækket med skak, så forbered dig på en fed dag fyldt med skak!

Til denne udgave af SKAKsalon har vi skræddersyet nogle hyggelige aktiviteter til nybegyndere og let-øvede. Vores passionerede og tålmodige skak-crew er her for at lære dig at slå din far eller din kæreste.

For de helt grønne vil der være mulighed for at lære regler og få en generel introduktion til spillet. Til de let-øvede demonstrerer vi snedige tricks og introducerer basale koncepter ved åbningen, der vil forbedre dit spil markant. Så selvom du ikke har spillet siden 4. klasse eller først begyndte i sidste uge, så har du rig mulighed for at opgradere dine skills.

Som altid er der er selvfølgelig også fri leg for både hajer og hyggespillere med masser af plads til casual skak!

Vi glæder os til at se jer!
Absalon & OutRayChess

 

Sidste gang var GM Jakob Vang Glud på besøg i Absalon. Foto: Arild Rimestad 

 

Se videoen fra arrangementet forrige gang hvor 12-årige FM Jonas Bjerre spillede blindskak i Absalon: HER

 

Se mere på Facebook om arrangementet: HER