Op- og nedrykninger skal afklares

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I morgen søndag den 12. marts kl. 12:00 spilles den afgørende runde i 1. Division og 2. Division. Efter en lang sæson skal oprykninger og nedrykninger afgøres i de 6 divisionsgrupper. Nedenfor et hurtigt overblik over de enkelte grupper.  

 

1. Division Gruppe 1: BMS 1 fører rækken med 2 point til Brønshøj 2, som ikke kan rykke op i Skakligaen. Næste forfølger er Frem 1 der er 3 point bagefter og skal møde Brønshøj 2. Mon ikke BMS 1 rykker op i Skakligaen. Nedrykningen afgøres mellem Tåstrup 1 (15½), Nr. Åby 1 (17) og Frederiksberg 1 (18½) Tåstrups chance består i at slå Frederiksberg i bundopgøret med 5½ – 2½, som vil sikre dem forbliven i rækken. 

 

BMS har chancen for oprykning for andet år i træk. Her holdet fra sæsonen 2015-2016, der dengang rykkede op fra 2. Division Foto: Sigfred Habro

 

1. Division Gruppe 2: Efter et enkelt år i 1. Division er Bov på vej tilbage i Skakligaen. Grænseklubben fører med 2½ point til Evans 1, og har et lidt lettere program inden den fælles afslutningsrunde i Kolding. Esbjerg (15) er rykket ned, mens der er stor spænding om den anden plads der står mellem Sk1968 2 (21) og Springeren Kolding (22)

 

2. Division Gruppe 1: Furesø 1 fører rækken klart med 34 point foran Helsingør 1 med 28½ point. Men Bornholm 1 har 27½ point og en udsat kamp der afvikles i dag lørdag. Så der er søndag i Furesø lagt op til en finale når Furesø møder Bornholm. Allerød 1 er isoleret i bunden, 

 

2. Division Gruppe 2: Det har længe stået klart at Xtracon Køge rykker op 1. Division og at Læseforeningen 2 rykker ud af Divisionsturneringen. Den anden nedrykker skal findes blandt Frem 2 (22), Sydøstfyn 1 (21½) og Præstø (21). Kampen mellem Frem 2 og Præstø kan godt blive en gyser.

 

2. Division Gruppe 3: En tæt gruppe, hvor intet er afgjort. Her er der tre bejlere til oprykning. Fredericia 1 har et forspring til Silkeborg på 1½ point og yderligere et point til Nordre 2 på tredjepladsen. Også tre hold kæmper om at undgå nedrykning: Haderslev 2 (16), Springeren 2 (17) og Skanderborg 2 (18½)

 

2. Division Gruppe 4: Aalborg 1 fører klart med 34½ point foran Viborg 1 og Jetsmark 2 med 30½ point. Viborgs lille chance består i at slå netop Aalborg med 6-2. Men måske kan Jetsmark 2 med en storsejr over allerede nedrykningsdømte Skive 2 overhale begge hold indenom. Skive 1 er også i store problemer og er 4 point fra en redning. Det ligner en næsten umulig opgave.

 

Der sendes live fra flere forskellige steder i landet:

 

2. Division Gruppe 2: Team Xtracon Køge – Læseforeningen: LIVE

 

2. Division Gruppe 2: Holbæk 1 – Sydøstfyn 1: LIVE

 

2. Division Gruppe 3: Fredericia 1 – Viby 1: LIVE

 

2. Division Gruppe 3: Skanderborg 2 – Silkeborg 1: HER

 

2. Division Gruppe 4: Aalborg 1 – Víborg 1: HER

 

2. Division Gruppe 4: Jetsmark 2 – Skive 2: LIVE

 

Link til Divisionsturneringens hjemmeside med resultater, statistik, partier med mere: HER