Schou-Moldt stopper som landstræner

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Thomas Schou-Moldt har desværre besluttet at stoppe som kvindelandstræner. Han skriver i en pressemeddelelse:

 

“Efter fire år på posten som kvindelandstræner, så mener jeg det er på tide, at der kommer nye og friske kræfter til. Jeg synes det bedste tidspunkt at stoppe på er på er lige efter et OL, hvorfor jeg gerne vil fratræde hurtigst muligt, og lade en anden tage over, dog senest ved årets udgang. Det har været en fornøjelse at arbejde med kvinderne/pigerne i dansk skak, og desuden stået i spidsen for holdet som holdleder ved to OL og et EM.”

 

Formanden for Dansk Skak Union, Poul Jacobsen udtaler i denne forbindelse: 

 

“Det er med stor beklagelse at jeg tager denne meddelelse til efterretning. Thomas har med stor og konstant energi og altid godt humør været et fremragende aktiv i Dansk Skak Unions landsholdsarbejde, og bliver ikke nem at erstatte. Men vi respekter naturligvis Thomas beslutning, og når vi har sundet os herpå, starter en proces med blikket rettet mod fremtiden for det danske kvindelandshold i skak.” 

 

 

Thomas Schou-Moldt – her som engageret holdkaptajn og delegationsleder i Baku. Foto: Gunnar Bjornsson

 

Thomas Schou-Moldt har inden afrejse fra Baku selv orienteret kvindelandsholdet om hans beslutning om at stoppe.