Team XTRACON Køge

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Køge Skakklub, der spiller i holdturneringens 2. division, har ambitioner om at rykke op i Skakligaen i løbet af få år. For at opnå målet, har man indgået et samarbejde med Henrik Mølvig fra XTRACON. Finn Stuhr fra Køge Skakklub har i den forbindelse sendt følgende pressemeddelse om det nye spændende initiativ:

 

Den stod på kage og champagne, da Køge Skakklub havde den ære, at åbne ballet for en ny æra i klubbens snart 70 årige historie.

 

Klubben præsenterede sit nye 1. hold, der ved hjælp af bl.a. lokale sponsorer er blevet til virkelighed med henblik på at nå øverste Skakliga inden for 2-3 år.

 

I et tæt samarbejde med lokale virksomheder vil klubben forsøge at nå sit mål. Vores hovedsponsor i projektet er vores mangeårige samarbejdspartner Henrik Mølvig, ejer af Xtracon A/S. I denne aftale er parterne blevet enige om, at holdets navn skal være TEAM XTRACON KØGE.

 

Finn Stuhr præsenterede klubbens visioner for holdet og de mange gæster og medlemmer, der var inviteret, og slutteligt selve stamspillerene på det kommende hold, der ser således ud:

1. GM Eduardas Rozentalis

2. IM Mikkel Antonsen

3. IM Björn Ahlander

4. FM Martin Percivaldi

5. FM Niels Jørgen Fries Nielsen

6. Jacob Kaaber-Hansen

7. Henrik Dahl Pedersen

8. Hans Dahl Pedersen

9. Henrik Mølvig

10. Kasper Henriksen

 

 

Spillere og ledere samlet i forbindelse med lanceringen af det nye skakinitiativ XTRACON Køge. Fra venstre: FM Martin Percivaldi, FM Niels Jørgen Fries Nielsen, Kasper Henriksen, Henrik Dahl Pedersen, Jacob Kaaber-Hansen, Hans Dahl Pedersen, IM Bjørn Ahlander, IM Mikkel Antonsen, Erik Carlsen, Henrik Mølvig og Finn Stuhr. Foto: Køge Skakklub.

 

Henrik Mølvig fra Xtracon indledte sin tale med at fortælle om baggrunden for, at han gik med i projektet: ”Vi har nu Philidor og Team Nordea Skanderborg, der er to sponserede hold i Skakligaen, og skal Skakligaen have et mere professionel præg og topskak, skal det være nu” sagde Henrik Mølvig, og sluttede med et håb om, at Køge Skakklub og spillerne på det nye hold ville med på denne rejse.

 

Formand Erik Carlsen bød i sin tale initiativet velkommen, da klubben efter flere forsøg ikke havde opnået det mål, vi kan se nu vil lykkes og sluttede med at takke Xtracon A/S for, at ville støtte Køge Skakklub med at opfylde klubbens drøm.

 

Initiativet er et led i Køge Skakklubs ambitioner om at skabe skak relaterede aktiviteter, som kan gavne både eliteskakspillere og breddeskakken. Der er oprettet en organisation, hvis formål det er at udvikle og formidle aktiviteter, som kan bringe skakken og virksomheder tættere på hinanden. Dette vil ske igennem en række skakevents med reklame/sponsoraktiviteter.

 

Køge Skakklub er blevet landskendt ved etablering af den succesfulde Køge Skak Skole, hvor talentudviklingen er så succesfuld, at klubben vil bære denne succes videre af elitevejen. Skakskolen skal være kilde til eliteprojektet. Nye unge spillere strømmer til hver uge til skakskolens aktiviteter.