Uafgjort 32-32

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Der var spænding til det sidste om udfaldet af dagens match mellem juniorer og seniorer i Chess House i Aarhus. De to hold fulgtes jævnbyrdigt ad, og ingen af de første 7 små matcher endte med mere end 5-3 til et af holdene. Juniorholdet førte med 29,5 mod 26,5 inden de sidste 8 partier, men ved en kraftanstrengelse vandt seniorerne den sidste match med 5½-2½, og udlignede dermed juniorernes føring til slutresultatet 32-32.

 

Topscorer for juniorholdet blev Rasmus Thøgersen med 6/7 og for seniorerne delte Jørn Sloth og Jens Kølbæk værdigheden med 5½/8. 

 

Juniorholdet fotograferet inden sidste runde. Bagved: Johan Hardlei, Viktor Haarmark Nielsen, Farzam Firooznia, Rasmus Thøgersen og Mads Boe. Foran: Bjarke Kristensen, Jesper Thybo, Thomas Thybo, Filip Boe Olsen og Jonas Bjerre. Foto: Thomas Vestergaard.

 

Seniorholdet klarede uafgjort efter en flot afslutning. Bagved: Nina Høiberg, Vagn Jensen, Bent Sørensen, Jan Rode Pedersen og Poul Erik Nielsen. Foran: Pouelsten Holm Grabow, Jørn Sloth, Jørgen Jørgensen og Jens Kølbæk. Foto: Thomas Vestergaard.

 

På http://chesshouse.dk/ kan man se alle enkeltresultater fra kampen. 

 

Alle partier fra dagens match kan gennemspilles HER