Træningssamling i trekantsområdet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I trekantsområdet er der stor aktivitet på ungdomsområdet. Man satser målrettet på ungdomsspillerne og samler dem løbende til træningssamlinger. Fra Lene Wul i Kolding har skak.dk modtaget følgende:

 

Der var et rekordantal deltagere til træningssamling 3, som denne weekend foregik i Kolding midt i byens kulturkompleks NICOLAI. Hele 23 juniorspillere stod klar kl. 10 til de næste 6 timer at blive indført i nogle af skakkens mange veje og afkroge, hvor der bl.a. var fokus på slutspillet i flere af grupperne. C-gruppen havde vokset sig stor og der var derfor etableret en C+ gruppe.

 

Flere af spillerne var gengangere, der havde deltaget i alle 3 træningssamlinger, men der var også kommet nye til denne gang. Udover ”de sædvanlige” fra Skanderborg, Horsens, Haderslev, Kolding og Fredericia var der også spillere fra Skakklubben af 1968 og FREM. Derudover var der hele 9 skoleskakspillere fra henholdsvis Fredericia og Vejle skoleskak samt Skanderup Efterskole. Yngste spiller var 7 år gammel og med masser af talent og de ældste spillere er netop ved at afslutte deres efterskoleophold.

 

Deltagerne blev sikkert ført gennem dagen af ungdomslandstræner Mads Boe, Peter Grove, Karsten Foli og Søren Fleron Jensen – og ind i mellem regnbygerne var der både plads til kondiskak, bordtennis eller gårdfodbold. Fra kl. 16-18 var der fri hygge med babyskak og mulighed for at se filmen: Life of a King.

 

Næste og sidste træningssamling inden sommerferien er lørdag d. 18. juni.

Forårets træningssamlinger i Trekantsområdet, som har været et pilotprojekt, har fået så god opbakning, at planen er at fortsætte udviklingen og ligeledes afvikle 4 træningssamlinger i efteråret/vinteren 2016 i månederne august, september, oktober og november.

 

Lene Wul har taget lidt billeder fra dagen: