Magnus Carlsen vandt lynturneringen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Altibox Norway Chess blev mandag åbnet med en lynturnering, hvor verdensmester Magnus Carlsen vandt i sikker stil.  Sejren var sikret inden sidste runde med den imponerende score 7½ af 8, og et nederlag i sidste runde mod Anish Giri kunne ikke ødelægge nordmandens gode humør. Med sejren passerede Magnus Carlsen de 2900 i lynskakrating. 

 

Magnus Carlsen var i problemer mod Niels Grandelius, men partiet endte remis. Foto: Sigfred Haubro

 

Turneringstavlen fra lynturneringen:

 

 

 

De fem bedst placerede spillere i lynturneringen har en lille fordel ved at de i hovedturneringen har fem hvide partier. Magnus valgte efter lynturneringen startnummer 5, hvorefter de øvrige spillere blev indplaceret efter deres rangering i lynturneringen:

 

 

1. runde i dag mandag kl. 16:00 ser således ud:

Carlsen – Harikrishna

Giri – Eljanov

Vachier-Lagrave – Li

Kramnik – Grandelius

Aronian Topalov

 

Link til turneringens hjemmeside: http://norwaychess.no/

 

Link til live: http://live.norwaychess.com/