Fredericia Chess klarer udfordringer

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

FM Bermudez_-_vinder_og_IM-norm_i_Fredericia

Fredericia Skakforening har været udsat for flere udfordringer i forhold til den allerede traditionsrige turnering. Blandt andet solgte kommunen spillestedet. Men nu er der fundet et sted til at afvikle turneringen! (Foto af sidste års vinder, Sergio Adan Bermudez.)

 

Johnni Marcussen skriver:

I 3 år i træk har Fredericia Skakforening holdt en international turnering med sideløbende EMT turnering. Alle årene har turneringen fundet sted i Ældrecenteret i Fredericia og haft Glenco/Kemp & Lauritzen som sponsor. Desværre er alt ikke, som det plejer i år. Vores sponsor har desværre ikke kunne sponsorere os i år pga. omstrukturering, og samtidig har kommunen solgt Ældrecenteret.

 

Derfor har vi i Fredericia Skakforening været på jagt efter både en sponsor og nye lokaler til årets turnering, og den ene af tingene er klaret nu, da lokalerne er fundet.

 

4.-8. maj i Erritsø

Fredericia Chess 2016 afholdes fra d. 4.-8. maj på Erritsø Fællesskole, Bygaden, hvor der som sædvanligt vil være en lukket IM gruppe med 10 deltagere fra onsdag til søndag. Der arbejdes hårdt i kulisserne for at skaffe et spændende felt hertil, og deltagerne bliver løbende opdateret på hjemmesiden.

 

Udover IM turneringen har vi 2 andre arrangementet. Torsdag d. 5. maj, som er Kr. Himmelfartsdag, indbyder vi til hurtigskakturneringen, Fredericia Rapid Chess 2016, inden det fra fredag d. 6. maj til søndag d. 8. maj går løs med Fredericia Chess EMT 2016, hvor der afvikles 1 runde fredag og 2 runder både lørdag og søndag.

 

I den øverste gruppe spilles der igen i år om en plads i næste IM-turnering. Da vi i år er flyttet på en skole, giver det os endvidere mulighed for at tilbyde overnatning på skolen til blot 50 kr. pr. nat. Dette kan bookes fra torsdag til søndag.

 

Støt hurtigturneringen ved at deltage!

Vi står dog stadig uden sponsor, hvorfor vi håber på, at rigtig mange vil komme forbi Fredericia i starten af maj til hurtigskakturneringen og/eller EMT turneringen. Vi er i den grad afhængige af jeres opbakning i år! Og hvis du kender nogle, som kunne være interesseret i at sponsere arrangementet, så tøv ikke med at kontakte os. Se mere om turneringen og tilmeld dig på: <http://www.fredericia-skakforening.dk/IM2016/>