Stormestrene sparede på kræfterne

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Jakob vs._Curt

Tirsdagens to stormesteropgør ved DM i Svendborg endte begge remis inden der var spillet 30 træk, men fjerde runde bød alligevel på en del afgjorte partier og god kampskak.

 

(På billedet ses Jakob Vang Glud med de hvide brikker spille 1.c4 mod Curt Hansen. Partiet endte remis efter 27 træk.)

 

Først færdig var stormestrene Sune Berg Hansen og Lars Schandorff, som sluttede fred efter 14 træk.

 

De øvrige tre partier i gruppen blev alle afgjort efter hårde kampe. Bjørn Møller Ochsner fik sin første sejr i Landsholdsklassen i et fint angrebsparti mod Thorbjørn Bromann, som aldrig fik rokeret.

 

Simon Bekker-Jensen har haft gevinststilling mod de to højest ratede i de første runder, men måtte både mod Curt Hansen og Sune Berg Hansen alligevel nøjes med remis. I dagens parti var han igen uheldig mod en godt spillende Mikkel Antonsen, som vandt en bonde, stadig havde initiativet og kort efter også tog hele pointet.

 

Dagens længste parti, 65 træk, blev hurtigt til et tårnslutspil, hvor Mads Andersen med sort vandt en bonde, hvilket blev afgørende mod Nikolaj Mikkelsen.

 

Dermed kom Mads Andersen med i den kvartet, der fører turneringen med 2,5 af 4 sammen med Sune Berg Hansen, Jakob Vang Glud og Mikkel Antonsen.

 

De første undergrupper ved DM er afsluttet. Det er første omgang af  “Kort Påske”. Og så er kandidatklassen, kvindeklassen og den åbne turnering der spiller syv runder indledt.

Velkomst

(Foto fra velkomsten.)

 

Følg DM her

 

5. runde i Landsholdsklassen onsdag klokken 13:

 

Mads Andersen – Jakob Vang Glud

Simon Bekker-Jensen – Nikolaj Mikkelsen

Lars Schandorff – Mikkel Antonsen

Thorbjørn Bromann – Sune Berg Hansen

Curt Hansen – Bjørn Møller Ochsner