Livedækning i Århus i 3. ligarunde

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Nina og_Thomine._EM_15
Der forventes livedækning fra både Århus og Græsted. Den planlagte livedækning af matchen Nordkalotten-Hillerød er kommet i stand efter at overskriften var skrevet og offentliggjort.
Skakligaen er klar til tredje runde søndag den 6. december. Om vejret vil. (Nordres Nina Høiberg, her midt i billedet fotograferet ved det nyligt afviklede EM for landshold, kommer igen på livebræt, når hendes klub i weekenden spiller i Skakligaen mod Jetsmark. Foto fra EM-turneringens hjemmeside, etcc2015.com.)
Divisionsturneringen og nogle af hovedkredsenes søndagskampe, der skulle være afviklet 22. november blev udsat pga. vejret – nye datoer vil løbende blive slået op på nyhedssiden for divisionsturneringen og i programmet.
I XtraCon-Skakligaen har Philidor skabt et lille forspring på 2,5 point til nummer to, Nordkalotten der har 10.
De udgør sammen med Brønshøj (9,5) og Århus/Skolerne (9,0) toppen af ligaen. Alle øvrige hold har scoret under 50 procent.
Men turneringen er lang; der mangler stadig syv spillerunder, så intet er afgjort. Vi ser dog allerede de to oprykkerhold klart placeret i hver sin ende af tabellen, som man også kunne vente ud fra ratingtallene.
Søndagens kampe:

Bov spiller på hjemmebane i Padborg mod Skanderborg.
Nordre får Jetsmark på besøg i Chess House i Århus.
Brønshøj er vært for to matcher: Klubbens egen kamp mod Øbro samt Philidors “hjemmekamp” mod Århus/Skolerne.
Nordkalotten får i Græsted besøg af Hillerød. Et nordsjællandsk lokalopgør.
Alle steder er der kick-off klokken 12.
Matchen mellem Nordre og Jetsmark kan – som det så ofte er tilfældet når der er kampe i Chess House – følges som livesending via “aktuel topskak” fra forsiden af skak.dk.
Og har man ikke mulighed for at komme til Græsted i Nordsjælland, kan man følge Nordkalotten-Hillerød live.
1. divisionerne
I 1. division gruppe 1 fører Brønshøj II med 14 foran Tåstrup og Holbæk begge med 13. Der er dog en udsat kamp mellem Frem og K41 I, så stillingen også i toppen må nødvendigvis blive ændret, da K 41 har 11,5 og Frem 10,5 inden det indbyrdes, udsatte opgør.
Vejret var 22. november mildere vest for Storebælt og alle kampe kunne afvikles i 1. division gruppe 2.
Her har SK 1968 allerede med overbevisende resultater vist, at nedrykningen fra Skakligaen til 1. division var en beklagelig fejltagelse:
Holdet har med to sejre på 7-1 og en 6-2 sejr som dårligste resultat trukket klart fra de øvrige hold og fører med 20 point foran Haderslev med 14. På 12,5 følger tre hold: Evans, Viborg og Esbjerg.
Fjerde runde i divisionerne spilles søndag den 13. december.